DESPRE 2021-12-22T12:36:54+00:00

DESPRE

Societatea comerciala EMACRIS TRANS a fost fondata in 2003 de catre Voiculescu Emanuel si Voiculescu Cristian, si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti, impreuna cu oameni experimentati in transporturile interne si externe de marfuri, cu soferi calificati, la preturi optime de transport.

Flota pe care o coordonam este formata din 25 autocamioane Euro 5 DAF XF, cu prelata, de dimensiuni L 13,6m / l 2,55m / h 2,72m, monitorizate prin GPS.

Va asiguram ca suntem o companie de incredere, flexibila fata de orice potential client, oferindu-va mereu servicii de calitate. Pentru ca marfa dvs. sa ajunga la timp si in siguranta la destinatie, aveti nevoie de un partener de incredere care sa va ofere suportul logistic si informatic privind derularea transporturilor.

Punem la dispozitie Magazinul propriu de Piese de schimb, Anvelope camioane si Service-ul cu dotari de ultima generatie pentru camioane.

De asemenea, Statia ITP – Inspectie Tehnica Periodica – destinata atat camioanelor cat si altor tipuri de utilaje si autovehicule este una de top, cu utilare de actualitate, inclusiv Geometrie roti cu laser.

Toate transporturile realizate de EMACRIS TRANS sunt asigurate si monitorizate atent de dispecerat, pentru ca graficele de timp sa fie respectate si marfurile sa ajunga la destinatie in intervalul de timp stabilit.

Ne place ceea ce facem si cautam intotdeauna sa avem cele mai bune relatii cu dumneavoastra, clientii nostri.