EMACRIS SERVICE – REPARAȚII CAMIOANE

În prezent, serviciul de reparații camioane este la îndemână. Volumul transportului de mărfuri este în continuă creștere, iar orice defecțiune a transportului de mărfuri duce la pierderea profitului pentru orice transportator. Din acest motiv, reparațiile camioanelor trebuie făcute cât mai rapid și calitativ posibil. La Emacris Service, oferim o gamă largă de servicii care vor readuce la viață orice vehicul.

Service-ul nostru auto este specializat, în principal, în lucrul cu vehiculele comerciale, dar se pot realiza și lucrări de reparație a vehiculelor mici. Totodată, aici puteți cumpăra absolut toate piesele necesare pentru reparație. Avem întotdeauna în stoc piesele de schimb necesare, de la producători de încredere.
Service-ul Emacris este dotat cu echipamente și unelte de ultimă generație. Reparațiile camioanelor sunt efectuate folosind tehnologie modernă, ceea ce face posibilă repararea rapidă chiar și a celor mai complexe defecțiuni.

Angajații noștri sunt adevărați profesioniști în domeniul vehiculelor comerciale, astfel, puteți încredința fără teamă mașina unor specialiști cu experiență, care o vor repara rapid și sigur.

Restaurarea camioanelor se realizează într-un timp scurt, ceea ce este foarte important pentru vehiculele comerciale. Astfel, depunem toate eforturile pentru ca mașina dumneavoastră să fie gata pentru utilizare, în cel mai scurt timp. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numerele de telefon: 0740 159 120 / 0752 319 830 / 0745 534 996, sau la adresa noastră de mail: service@emacris.ro

2021-12-22T14:01:43+00:00