INTERVIURILE FRISOMAT – CRISTIAN VOICULESCU

INTERVIURILE FRISOMAT – CRISTIAN VOICULESCU

Cristian Voiculescu este un om care a muncit toată viața. La 16 ani termina școala de mecanici și cum și-a luat permisul a fost șofer.

”A fost o pasiune. Cred că orice băiat vrea să fie polițist sau pompier sau șofer de camion. Eu mi-am realizat visul din copilărie”, povestește antreprenorul, Cristian Voiculescu, Emacris Trans, proprietar alături de fratele lui – Emanuel Voiculescu, a mai multe hale metalice – Service camioane – Magazin piese & anvelope – Stație ITP – Vulcanizare – Transport Casa de Expediții.

După Revoluție, s-a privatizat și a început o afacere în comerț. Apoi, alături de soția sa a ridicat o fabrică de dulciuri. Când totul a fost pus pe roate, a decis, în 2003, să revină la pasiunea din copilărie. Alături de fratele său, Emanuel, a creat Emacris Trans, o companie de transport rutier, situată în Agigea.

Începuturile au fost ca orice începuturi, multă muncă, condiții suboptime. Tocmai pentru că business-ul a prins tracțiune, Cristian Voiculescu a decis că trebuie să investească. Și a construit prima hală Frisomat, de 600 mp pentru a avea un loc în care să poată repara camioanele.

A urmat apoi extinderea. ”De la 600 de mp am crescut la 1200 mp. Am lucrat tot cu Frisomat. În două-trei zile a fost gata montajul, fără nici o zi de întrerupere a activității.”.

De altfel, rapiditatea și sistemul de construcție au fost decisive în alegerea Frisomat, spune Cristian Voiculescu.

De atunci, afacerea s-a extins. Acum Emacris Trans înseamnă transport rutier, service, magazin de piese, spălătorie. Încă două hale Frisomat au pus umărul la
această dezvoltare.

2021 se încheie pentru Emacris Trans cu planuri mari. În 2022, încă 5 camioane se vor alătura flotei de 20 de unități, iar planurile de extindere sunt chiar mai mari. ”În 2021 am fost prudenți. A fost un an de recuperare și de consolidare” spune Cristian Voiculescu. ”În 2022 sperăm să reluăm planurile de creștere.”

Vezi interviul complet aici.

2021-12-28T09:19:42+00:00